30.9.13

Normandia a Reus



Abans d'ahir vam ser presents, com sol ser habitual en els darrers anys, en les Jornades de Rol i Estratègia de Reus, on vam organitzar una gran partida de demostració de Flames of War. La batalla estava ambientada en el front de Normandia en un espectacular taula de 3 x 1,20 metres feta per l'ocasió per el nostre company Pere, amenitzada per elements d'escenografia com bunkers, fil-ferrades, trinxeres, etc.. aportats per la totalitat dels membres del club.

Tres jugadors amb alemanys: Pere i els seus granaders, Aciel amb Fallschirmjägers i Lluís amb blindats, contra tres jugadors aliats: Àngel amb americans, i Eduard i Toni amb britànics, cada jugador amb 1500 punts que donen l'espectacular suma de 4500 punts per bàndol. Les llistes eren com no podia ser d'un altra manera dels llibres Atantik Wall i Overlord. L'esdeveniment va despertar força especiació entre el públic, i molts van ser els que és van interessar per el joc, esperem doncs que hagi contribuït a difondre l'afició.


Només en resta agrair la bona disposició i atenció dels amics de la Associació de Rol de Reus, i felicitar als companys del club Fowtarna per una gran feina.

Podeu veure més imatges a la nostra galeria del club:



Magí
Fowtarna 2013