4.6.14

Equador: 2a Lliga Open Fow Reus

El proper 25 de Juny arribarem a l'equador de la competició de la 2a Lliga Open Fow Reus, després de cinc mesos de competició i disset partides jugades, les primeres posicions estan molt renyides. La lliga que manté les inscripcions obertes fins el 31 d'octubre i que finalitzarà el 30 de Novembre compta ara mateix amb la participació de vuit jugadors de les nostres contrades. El sistema de classificació de la lliga basat en un sistema ELO és un mètode per calcular la força relativa dels jugadors, en jocs com per exemple els escacs.

Us deixem amb algunes fotografies d'una de les darreres partides de lliga celebrada aquest passat cap de setmana dins del marc del 5è Fow Day Reus. Els Fow Days son unes jornades de portes obertes que celebrem un cop al mes a les instal·lacions de l'associació de Jugadores de Rol de Reus on és juguen partides de lliga i demostracions per iniciats al joc. Si esteu interessats en participar en la lliga, consultar les bases del mateix, o bé esteu interessats en participar o assistir en alguna de les nostres demostracions podeu posar-vos en contacte amb l'organització a traves de: fowtarna@gmail.com



















Podeu veure més imatges a:

També podeu estar al corrent de les nostres activitats a través d'aquest mateix blog i també a través del Forum del club a:
http://fowtarna.foroactivo.com/


Salut i sisos,

Magí