28.9.14

II Torneig Inter-clubs Tarraco Fow 2014








Ahir durant tot el dia a Tarragona és va celebrar el 2on torneig inter-clubs entre el Club Consejo de Sabios de Granollers i el Club Fowtarna de Tarragona i comarques, dins del marc de la V Jornades de Rol i Estratègia de Tarragona. Recordem que ja s'havien enfrontat al 2011 en la primera edició guanyant el amics del Vallès per l'ajustat resultat de 31 a 30. Els ànims de “la revenja esportiva” doncs, estaven servits per els locals ;)

És repetia com fa tres anys el mateix format de tres jugadors contra tres, on en cada ronda cada jugador s'enfrontava a un jugador diferent de l'equip rival passant per cada una de les tres taules disposades per les partides, i també el mateix sistema de classificació on és sumaven tots els punts obtinguts en les partides per tots els jugadors d'un mateix club per determinar el club guanyador, també aplicant el mateix sistema per la classificació individual on a més s'afegien per desfer possibles empats els totals de “hq i warriors” destruïts i després el total de “platoons” destruïts als adversaris per part de cada participant. Els de Tarragona participaven amb unitats alemanyes i els de Granollers amb Aliats.

La primera ronda va ser contundentment guanyada per els visitants per 14 a 7, en una missió defensiva del reglament: Sostenir la línia, en la segona de les rondes també guanyaven els del Vallès però aquest cop per un ajustat 7 a 5 al seu favor, en la clàssica missió d'Encontre fortuït. Finalment la tercera i darrera ronda se l'emportaven els locals per un també molt ajustat 10 a 8, en la missió mòbil: Atac Precipitat del reglament.

Aquests van ser els resultats de les tres rondes:

1a Ronda:

Taula A:
José G. “Vatutin” (alemany-FowT)_4
Albert C. (soviètic-CDS)_3

Taula B:
Oriol G. (amèrica-CDS)_5
Àngel L./Toni M. (alemany-FowT)_2

Taula C:
Xavi A. (amèrica-CDS)_6
Ferran V. (alemany-FowT)_1


2a Ronda:

Taula A:
Xavi A. (amèrica-CDS)_3
Àngel L./Toni M. (alemany-FowT)_1

Taula B:
Albert C. (soviètic-CDS)_3
Ferran V. (alemany-FowT)_2

Taula C:
José G. “Vatutin” (alemany-FowT)_2
Oriol G. (amèrica-CDS)_1


3a Ronda:

Taula A:
Ferran V. (alemany-FowT)_6
Oriol G. (amèrica-CDS)_1

Taula B:
Xavi A. (amèrica-CDS)_5
José G. “Vatutin” (alemany-FowT)_2

Taula C:
Albert C. (soviètic-CDS)_2
Àngel L./Toni M. (alemany-FowT)_2


La victòria final va ser per els del Vallès Oriental per 29 a 22. En la classificació individual com a primer del torneig i destacat va ser en Xavi Alert, l'únic jugador invicte en les tres partides amb un total de 14 punts. Aquesta va ser la classificació final per jugadors, entre parèntesis els “averages” particulars de “Hq/Warrios” i “platoons” destruïts (K) :

1er_ Xavi A. (aliats-CDS) _____________ 14 punts (3 Hq/W, 7k)
2on_ Ferran V. (alemanys-FowT) ________ 9 punts (1 Hq/W, 1k)
3er_ Albert C. (aliats-CDS) _____________ 8 punts (1 Hq/W, 6k)
4art_ José G. “Vatutin” (alemanys-FowT) __ 8 punts (0 Hq/W, 8k)
5è_ Oriol G. (aliats-CDS) _______________ 7 punts (1 Hq/W, 2k)
6è_ Àngel L./Toni M. (alemanys-FowT)____ 5 punts (1 Hq/W, 2k)


Un cop feta la crònica resum i esperant recopilar més fotografies de la jornada d'ahir us deixem amb algunes fotos fetes per el nostre company Albert Prats, comentades per ell mateix d'una de les partides jugades ahir, merci Albert!
 
Un “platoon” de Panzer IV H repelin l´atac de l' infanteria mecanitzada:
















El posterior atac alemany amb la eliminació del “platoon” americà i la consolidació del sector:















Aquí veiem un Pershing amb molta sort , enfrontant-se a un grup de PanzerIV H, aquests disparen al blindatge lateral però no va haver manera de penetral:















La companyia de Stugs G no pot capturar la posició defensiva de l' infanteria mecanitzada amb dos M1 57mm, amb la posterior entrada de reforços nous les tropes americanes acabarien guanyant la partida:
















Volem acabar aquesta crònica felicitant als guanyadors i tots els participants, així com l'assistència dels membres del Fowtarna tant dels que ens van representar amb la seva participació al torneig com a la resta que van venir a veure l'esdeveniment. Agrair l'esforç i desplaçament dels companys de Granollers a les nostres contrades per passar un bon dia de fow entre amics, i també agrair la presencia i suport del nostre patrocinador: Minairons Miniatures, gracies a tots per fer-ho possible,

Salut i sisos,

Magí
Fowtarna 2014